Hemmakväll

Jag undrar om jag skulle sovit istället. Kanske.
Ska göra det nu iallafall.

Skål för glädjen

jag är ful, f - u - l - l

Hahahah , skrev roligt imorse. Förklarar begripligare nu istället, om jag kan, mitt pekfinger gör ont sen vi spikade Peace & Love :P

Först åkte jag och martin hem till martin och åt glass, sen ringde kalle, så guidade vi honom rätt. även fast det inte ska gå egentligen.
Sen åkte vi och handlade mat till våran manliga middag, det blev en replica på min och martins manliga middag förra gången, fast de va godare den här gången.
Sen låg vi och grät på golvet ett tag för martin va så rolig, jag kanske har lite träningsvärk i skrattmusklerna i magen om jag känner efter.
Sen åt vi lyx-glass, otroligt nice 
Efter lite mera deg så  gick vi ut och försökte lura fjortisar, gick inte. Åkte in till stan och upp till TC.
Sen spikade vi P&L och kollade på Ubbes ragg.
Jag kom hem iallafall, tydligen

Lingon....sylt

Godmorgon , ifall man har sovit dvs.
Tappade en bit gröt ner i lingonsyltspadet så de stänkte på min tröja ( den med björnen ). Måttligt arg på att jag inte höll tallriken i munhöjd när jag åt. Idag blire en lång dag eventuellt. Eftersom förra inte blev det.
Förhoppningsvis har dom plogat cykelvägen så de inte tar 30 min att cykla till skolan. 

Död åt allt. Förrutom att det är 25e vilket innebär pengar, vilket är roligt/bra/vitalt.

Hej alla 6 läsare

Ni är nämligen så många i genomsnitt. tror jag känner alla väldigt väl :P Idag var iaf sämsta skoldagen evah.

Gick upp och duscha å allt sånt , klädde på mig tillochmed. Sen efter en halvtimmes snödrift med cykeln va jag framme vid skolan . Gick och köpte mat för 55 kr. Satte mig i TC och käkade , så ringer martin och säger att vi inte ska ha projekt idag utan imorrn , så allt var i onödan.
Gick till datasalen och kollade på saab, sen driftade jag hem igen. Såg även kotten på joggingrunda men tror inte han såg mig.

Död åt skolan. Nu blire CoD 5 , de är asnajs.

back in 98

Idag snöar de järnet så jag har inte pallrat mig iväg till skolan än, men ska väl göra de så småningom. Fick glädjande sms nyss "Dålig du är" stog det. Förlåt :c

Måste göra klart projektet idag , så blir nog en lång dag i skolan. Undra vilken spännande mat jag ska köpa till kvällsmat.
Ska nog använda mitt kundkort på sabis snart. väldigt många vuxenpoäng till mig.



Rea på julgrejer på onsdag, kanske svänger förbi och köper lite pimp till mitt rum. Ska montera en karta på väggen nu i brist på annat .klippa och tejpa var sannerligen länge sen.

oldschool popcorn

Jag sitter i mitt rum och myser med elementet , de är najs . Idag beslagtog jag en 1 liters flaska med sprit som nån lagt i mitt frysfack med hopp om att ägaren kontaktar mig , så kan jag fråga om det va gott med bullarna som jag hade en gång i tiden. Kommer ingen och gnäller så är flaskan officially min. Då bjussar jag på en kapsyl till alla besökare. Kanske kan trejda mot en samboca ?

 Idag är 3e dagen malin väcker mig genom att ringa :P jag borde vakna tidigare är slutsatsen. Om jag inte skrev de förrut så va iaf WinterJam asnajs , pizza efter va också najs, men även bilturen med Viktor. Nu ska jag göra ett försök att sova lite . de kan behövas om jag ska vakna före malin ringer imorrn. Jag åt broccoli idag, det ska jag göra oftare.

Att tillägga är att jag fick 800 kr av snål-apotektet idag, det uppskattas :D Nu blir det julklappar och datorljud.
Kommentera gärna om vilka intressanta delar av mitt liv ni vill läsa mer om .

Snö

Idag när jag skådade ut från mitt fönster såg jag snö, inte bara nån löjlig centimeter utan ett fint täcke på nära 1 dm. Det är najs. Idag ska jag snart iväg å göra projekt , äta först, jag är lite försenad. Sen ikväll blire LG WinterJam, det blir nog riktigt skojs. För övrigt så var sångartäflan väldigt rolig igår, bra jobbat.

Nu mat, sen skolan, senare WinterJam. Hörs

Vaken sent

Jag är vaken sent ikväll , jag kan tydligen inte sova ( inte johanna heller :c ). Tänkte att  om jag ändå ska vara vaken kan ju lika gärna skriva lite skit här då.

Som tidigare nämt så började torsdagen egnetligen med att supa med min portguis granne och hans två kompisar, somna gjorde jag runt kl 4 eller nått sånt. När jag vaknade så hade en sjuk sak hänt. Jag hade tagit på mig en tjocktröja i sömnen. Det kanske inte förefaller vara så sjukt konstigt, men om jag adderar villkoret att sist jag såg den så hängde den i garderoben, så blir det konstigt.

Aja, nog om det. När jag vaknade så var jag sjukt trött och fortf påverkad. Jag tyckte de va roligt att jag bor själv och kan göra sånna knasiga saker som att supa med portoguiser en tidig torsdagsmorgon. Efter lite vaknande så märkte jag att min telefon vibrerade , det var Malin ( Martin ) som ringde. Han förklarade att jag hade bråttom till föreläsningen.

Dagens föreläsning handlade om förbränningsmotorns historia och jag lärde mig en del, men inte så mycket om ny teknik dock. Det intressanta var att föreläsaren Per, som han heter, hade med sig en himlans massa små fungerande modeller utav historiskt viktiga motorer. Han demonstrerade nästan alla och det var väldigt roligt att se dom köras.


Per med en Rolls Royce Merlin V12

Sen var dagen alltjämt tråkig och jag somnade på Numeriska metoder övningen. Gick även igenom lite vad som ska göras på farkostprojektet och kämpade med matlab en del. sen åkte jag hem. På vägen hem så mötte jag min gamle granne och således gamle vän Christian. Vi talades vid ett slag och förmodligen så ska vi leka idag (fredag). Jag bjöd med honom på Sångartäflan på TC ikväll. Det blir ritkigt skojs :)




Nu ikväll har jag lagat mat , köttfärsbiffar med makaroner + ketchup. Gjorde 3 port. makaroner, så ritkigt mätt blev jag. Spelade lite Vice City , Lyssnade på musik, MSN-ade , Ringde Hanna , Pontus och Amanda. Men amanda skulle "plugga" till nått "prov". Så blev inte så mycket prata med henne.

Sen nu har jag kollat på några american dad avsnitt och kan inte sova. Känns rätt ovärt eftersom jag kommer vara trött imorrn. Får bota det med öl istället då. Hahaha , och eftersom jag kommer pajja min energicirkel imorrn ( syftar på energins matcirkel eller nått ) så kommer jag vara förstörd på Lördag när jag ska jobba med projektet ( förlåt :c ) och sen blire ännu bättre att vara uppe sent på kvällen eftersom jag ska på LG WinterJam på Stadion. De blir najs :D



Jag kan ju passa på att länka min kompis jonas blogg så ni kan förstå THE BEARD skämtet jag refererade till i ett tidigare inlägg. Besök hans blogg på discospawn.blogg.se , mycket nöje

GodTidigMorgon Världen

02:48 - Börjar bli irriterad på att jag inte är trött som jag borde vara..... Försöker trötta ut migsjälv med musik nu iaf.

Portugal

Nu har jag suttit uppe och drucikit gin med 3 st portoguister. de va najs. Trökigt att jag har skola om 7 timmar. nu ska jag sova , det är planen iaf. ritkigt skoj , tror jag är bjuden att hälsa på i portugal i sommar eller nått också :D har även ätit nån sorts gröt osm dom bjöd på , det var överraskande gott :D

godnatt världen


ARG

Är arg för nån har snott mina bullar :@ gör en lista så jag blir glad. funkade sist

vem gjorde dig riktigt glad senast? Jonas med sitt THE BEARD skämt.
vem fick du sms från senast? Amanda
vem ringde dig senast? Hanna
vem är vackrast på jorden? matlab
vem rörde dig sist? martin , fast de var mer ett slag
vem kramade du sist? Martin, fast det var manligt .
vem vill du prata med? Amanda
vem skrek du på sist? Bulltjuven, fast han va inte där ( tror det är en han)
vem vill du vara som? mig, fast mer som mig
vem vill du slå? Kalle, på knogarna
vem vill du döda? Bulltjuven
brukar du ljuga? neeeeeee
brukar du lita på folk? mjaaaaaaa
brukar du titta på dig själv i spegeln? jaa , varför inte ?
brukar du gnälla? jämt
brukar du skrika? när håkan skriker eller nån snor bullar
brukar du sova? jaa, spec på morgonen
brukar du ha ångest? alltid
brukar du skada dig själv med flit? kalkylerad risk
brukar du ta mediciner du inte borde ta? neeeeee, har inga roliga :c
brukar du vilja dö? neeee , inte nu
brukar du drömma mardrömmar? neej , bara konstiga drömmar
brukar du drömma sexdrömmar? haha, neej
brukar du ta droger? neej har inga :c
brukar du försöka vara annorlunda? neeee
brukar du klä dig i svart? randigt mest
brukar du gå till kyrkan? neej , brukar inte hänga där
brukar du gå i skolan? jaa, oftast ,annars klagar klasskompisarna
har du någon skada? very mucho
har du brutit några ben? borde ha hänt, men nej , förlåt
har du färgat håret? kan se ut så , men nej
har du varit kär? jooo
har du dumpat någon? neee
har du lämnat landet? jaaa, sämst om man inte gjort det jue
hur svarar du i telefonen? Aaah Haj
hur ofta diskar du? När det behövs
hur ofta städar du? När martin har stökat till, de är hon bra på
hur många stör du dig på? bulltjuvar och div, andra partypoopers
hur ofta träffar du din familj? när jag åker hem , nån gång i månaden eller så , typ

( forf arg på bulltjuven. vafan , jag hade ju sparat dom där bullarna. :@ )

Second Life

Läste i en tidning idag, de va trevligt eftersom jag inte läser så mycket tidningar annars. Idag stog det om att nån skiljt sig med sin man för att han gullade med ngn annan i Second Life, att nämna är att dom träffades i Second Life, nu i efterhand så har hon blivit tillsammans med nån annan likasinnad, men denna gång en som hon träffa på wow. Vilket är bäst ?

just nu sitter jag och frasse och myster i den tysta datasalen, fast vi är inte tysta.
Inget nytt sen imorse har hänt , jag har blivit lite äldre men inge klokare för de.
kl 13 är det KS , ovisst vad resultatet kommer bli , gissar på FAIL.

För övrigt så har jag maxXXat med 6 läsare i helgen. Men jag har en lång väg kvar innan jag är uppe i dom ca 30 läsarna som är min all-time-high-peak.

En övrig iaktagelse är att 7eleven har halva priset på korre och lärre. 20 kr. najs

Dagens Fråga :
Vilket djur vinner av Noshörning och Tiger ?

Saker i mun.

Morgonstund är det , eller var, och jag var väldigt förvirrad , jag tänkte att jag skulle stänga av väckarklockan med fjärrkontrollen, när det inte funkade så kollade jag om det va för att batterierna inte satt i dosan, men de gjorde dom ju. Sen gick jag upp, fast jag är trött.

Jag hade sillis i måndags , och om snusleenden nån gång blir mode så kan dom ringa mig :D lägger upp bilder senare idag ev. Nu blir det efterlängtad frukost och sen ska jag sitta och mysa i skolan. Kommer även hem sent idag , kanske kl 10. Det är bara för att det är roligt .

Funderingar för dagen : Amandas dröm, Snusmode, Billig Mat, 50mm lins, Cool musik, Kill Bill vol.2, - 1,2 Grader och en till grej.

.





Snigel på ögat

Hej kära läsare, idag har jag varit på höstmöte , de va skoj :D vi valde en massa grejer och drack öl. Jag tror jag ska lägga in en motion för en funktionärspost till vårmötet. Det som värmer mig varmast om hjärtat är ju sjöslaget som jag är stolt vinnare för iår. Så något i reseledarstilen tror jag det blir.
I övrigt så har jag i det närmaste gett upp mina försök att skriva en krönika av vad som hänt här i stockholm sen mitt förr förra inlägg. Det är helt enkelt för mycket som har hänt.* Må vara att jag skriver det nån annan natt när jag har ont i magen.
Det är det jag har nu, och det förklarar varför jag inte sover.** Mer kortfattat kan jag berätta att jag har gjort följande :

# vunnit sjöslaget 2008

# hälsat på hanna i övik ( roligt :)

# försovit mig så martin blivit arg

# druckit nästan alla ljusa öl-sorter på TC

# bestämt mig för att gå med i KTH Racing

# bestämt mig för att vara fadder nästa år för nollan

# upprätthålligt den sämsta matcirkeln evah, maud skulle självdö om hon såg den.

# haft besök av diverse gäster i mitt rum

# stannat i skolan tills efter midnatt FLERA nätter

# sett alla southpark avsnitt, sett 2 säsonger av american dad, sett alla family guy avsnitt och hänger med på senaste säsongen av CSI

# klippt mitt hår

# köpt en systemkamera

# fixat ny dator

# kuggat en tenta

# åkt saab

# fått kalle att gråta av glädje

Säkert fler saker har än dessa har jag hunnit med att göra , men jag låter de vara osagt , så kan jag skriva en komplettering senare. Jag tänkte att de vore roligt om ni läsare lärde känna mig lite mera , och det finns ju bara ett sätt som ni kan göra det på.

Följande :

Jag kommer från: Bolivia
Jag heter: Jim
När fyller du år? 10 Juni
Tycker du om någon just nu? jaaa
Om sex månader: är jag ledig :D
Jag samlar på: plastpåsar
Gröna eller röda äppeln: röda ibland ,gröna ibland
Gillar du golf?: neej , evo is teh shit
Vilken tid gick du upp idag?: hahaha , kl 12
Har du sovit i din egna säng inatt?: jaa
Har du sovit ensam inatt?: hmm. jaa
Har du strumpor på dig nu?: hehe jaa
Hur svarar du i telefon?: Aah Haj eller Heej eller Heijeije .
Vad ska du göra ikväll?: plugga
Vad ska du göra imorgon?: åka hem till valbo :)
Var vill du bo när du blir stor?: där jag jobbar, här eller där
Vilken årstid tycker du bäst om?: sommar
Laddar du ner musik och film från internet?: kanske ....
Skulle du göra om du vann en miljon?: BIL
Bär du glasögon eller linser?: linser
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?: självklart ..
Har du piercing?: neee
Har du tatuering?: neej
Vill du gifta dig?: mjaa
Vill du ha barn?: hahah , ja nån gång
Solar du ofta?: nej . de är för l0sers
Är du bra på att laga mat?: klart jag är . vad annars
Gillar du att dansa?: mjaa , njee
Hur vig är du?: JA
Vilken är din favoritglass?: Gammeldags vaniljglass med chokladkross
Tror du på ett liv efter döden?: nej , man försvinner ögonblickligen
Bor dina föräldrar tillsammans?: jaa, i valbo
Är du morgon eller kvällsmänniska?: NATT
Vilken ögonfärg har du?: bruna
Vilka hårfärger har du haft?: mörkblond, mörkmörk blond, jättebrunt och vanligt brunt/nästansvart
Är du beroende av något?: glögg kanske
Senaste låt du hörde?: sisters sledge - he's the greatest dancer**
Brukar du bädda sängen?: nee , martin ( malin ) stökar ändå till jämt , spelar ingen roll
Har du kysst någon den sista veckan?: neej
Vem kramade du senast?: matlab
Var du glad igår?: jaa, vart klar med matlab uppg.
Sminkar du dig?: nej ,det är gay

Aja , sova kanske är värt ett försök. även fast man dör ändå****.

Fotnötter - * . Jag har för första helgen sen jag flyttade hit inte haft ngt speciellt att göra t.ex. ( förrutom att plugga vilket jag är duktig på att slippa ändå ). ** - Jag kollar inte på tv istället , för att jag har inte kopplat in den, jag har inte kollat seriöst på tv sen jag flyttade till stockholm. Så jag har ingen aning om vad som händer eller vilken tandkräm som är coolast. *** - se http://www.youtube.com/watch?v=7LUie81E82k **** - referat och skämt om " sova bör man, annars dör man".

PS. klart de ska vara med en bild på ngt också! Infogar dethär till er glädje.


RSS 2.0