andra veckan

Nu har andra veckan börjat på KTH och det känns som om att jag gått i skolan en månad, dagarna har varit så långa och innehållsrika. Något som totalt saknar motstycke i gymnasiet där man egentligen inte gjorde ett skit.

Nu har det nästan gått en hel vecka sen jag rapporterade något om skolan och det har hänt en himla massa saker, mycket av detta kan beskådas visuellt på flygsektionen.se där det finns bilder från nästan alla aktiviteter. Tänker därför inte skriva så mycket om det, mer om det som komma skall. Imorgon så är det matteövningar inför en KS i förberedande matematik som kommer på torsdagen. Därefter blire introdata och sen blire sillis på TC. ( tc kan ni betrakta på bilderna från t.ex walles pub på flygsektionen.se ) Onsdagen blir inget utöver det normala och torsdagen består utav en matteövning till och sedan är det dags för den första KS:en.  Fredag äre inskrivning och efter de är det OPEN-gasque som blir jävligt nice.

Lägger upp lite bilder på lite saker senare, orkar inte nu.

Kommer hem i helgen så jag kan packa lite och sånna saker. även träffa Hanna. Det blir himlans skoj. Saknar henne massor.

Harefint

kungsholmen

Bor i stockholm såklart eftersom det både vore dyrt och irriterande att bo i gävle samtidigt som jag pluggade här, så jag bor hos mammas kompis agneta. Lägenheten som jag bor i är väldigt trevlig och ligger hemskt bra till. Jag ska bo här tills 1/9 då jag får tillträde till stockholms bästa 17,2 kvadratmeter uppe på Gärdet ( Gött mos ). Har allt utom en säng, så sitter du på en schysst 90cm säng så hör gärna av dig.



Där i soffan har jag min sovplats efter att jag tagit bort diverse kuddar och placerat madrassen överst, jag har även mestadelen av mina prylar här på bild.



Såhär ser det ut om jag kollar från soffan där jag sover om nätterna. väldigt trevligt som synes.



Såhär ser det ut när man kommer in i hallen och tittar åt vänster. Förmodligen sitter jag på stolen vid datorn , annars har jag nog tagit in den i vardagsrummet och myser i soffan.

Idag har det hänt massor av skojs, orkar inte skriva ner det. trökigt att jag missar sektionsaftonsgasquen på lördag bara. ska nämligen till dalarna och äta ryggmusklerna från nått skaldjur.

Imorgon är det sovmorgon. det blir trevligt.

stora förändringar

om inte här så iaf i livet, så tänkte ändra lite här när jag får tid. tyvärr kanske inte under kommande veckan eller nästa efter den, och förmodligen inte veckan efter de heller. Men sen om jag inte hunnit glömma bort de så kommer jag göra om här lite. Gör väl inte så mycket eftersom jag kanske har en läsare i veckan som jag ändå säkert ringer och stör varje dag.

Iaf idag ska jag till stadshuset på upprop eller nått. kl 2 ska jag vara där. Nu sitter jag på mammas kompis lägenhet på kungsholmen och gör ingenting alls, väntar på klockan bara.
Senare idag ska jag nog åka till södertälje till frasse och kika på en film eller nått. blir lungt iaf eftersom följande veckor kommer ha en mycket högre halt alkohol.

Harefint / Jim

RSS 2.0