nytt recept

sköt upp rapporten också , den har vi den 5e juni ist. nu äre bara matteplugg och sen efter de fysikplugg. bara köra på .

nu ska jag väl göra mat, så de blir gjort ngn gång .

morgonstund har påskmust i mun

planen är att sova 2 timmar , sen köra på med fysiken , sen göra en numme-tenta. därefter köra på med fysiken ännu mera ,och tillslut plugga en tenta till diffint del 1 , så de är klart till imorrn kl 08. skola är roligt.

update 10:08   -    Vaknade alldeles för sent för att gå på numme tentan. plöjja rapport nu ist då

den stundande

Det var nu ett "tag" sen jag skrev, och ca 2 personer har läst de jag skrev då , men jag klandrar ingen , min blogg har ju sugit röv ett tag för jag inte skrivit något. Men som senaste överenskommelsen med Jonas så ska här minsann skrivas.
Vad händer då i livet ?

Jag har pluggat mer eller mindre ett tag nu för att de är tentaperiod just nu. Därav har glädjemätaren gått ner ett snäpp. Delvis på grund av de och av intresse så ska jag dra mig till Gävle om några timmar och kolla på Verdandi's Spex för fjärde gången i ordningen. Denna gång som ej arbetande ljudman vilket på sätt och vis kan vara lite skönt ^^.

Det som har föregåtts detta inlägg är mycket . bland annat SOF 2009 som va skitroligt. Väldigt trevligt att träffa på gamle lönar också ( jonas ) i hans nya hemstad, Linköping.

Min stundande födelsedag är på intåg. men jag har inte kommit på vad jag ska önska mig än, och det är inte långt kvar.
som sagt är fisktollfor och så vidare najs grejer att ha, men känns som jag inte behöver det. snälla internet , har jag blivit gammal ?

RSS 2.0