ursäkta

Nuså, nu har jag beställt mobil abonnemang och grejer, kommer ha Tele2Comviq från 16 Feb. Borde bli rätt mkt billigare. Samma nummer också.

Köpte ett iPod fodral åt min älskade Classic också , mycket nöje. Nu ska bara mitt enorma musikbibliotek organiseras :P Har bara 90 GB kvar på den nu :P

Nu ska jag släpa mig till affären och handla ngt som är billigt och posta ett paket , tjarå

kluring

Idag har jag mest vart hemma , eller ja, hela dagen. Städat och lyssnat på musik. Nu såhär till kvällsmaten så kollade jag på Lars Winnerbäcks dokumentär/konsert-dvd Solen i ögonen.
Fast inget slår min playlist på spotify, som blir bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den.

Jag har tänkt lite idag och kommit fram till att jag har några inköp kvar innan jag kan slösa resten av pengarna på att inte göra matlådor. Egentligen "behöver" jag inget utav sakerna, de är ju bara för nöjes skull. Aja.

Följande "behöver" jag:

Datorljud
Hårddisk ?
Gura ?
Objektiv ?

Vad som händer i övrigt är att tillverkningen av KTHR6'an börjat. Va där igår och svarvade lite, det är belönande på något vis att göra något konkret för engångskull. Nu blire en budgetberäkning för att se vad som måste prioriteras bort för att få bättre ljud till datorn ;)

Tänkte kika på Tropic Thunder som jag tankade för att få upp min ratio innan jag skulle sova nu, men de va ju sjukt ovärt . Sämsta filmen någonsin.

Grattis
till Hanna som klarade uppkörningen idag :D

island

Snorri säger:

nej ar sjuk nu, skulle ga i dag
men riket har ramlat

nahajs



Notera upload på 1 TB och ratio på 5.123 . Inte skitdåligt

Grattis i efterskott igen till Jonas, Camilla och Arvid :D

godmorgon ifall man sov

Idag börjar jag kl 08 och slutar kl 17. död åt skolan.

Imorrn äre sovmorgon till kl 10 och på onsdag äre tvättstuga kl 06.

Måste handla idag eller imorrn. Nu ska jag klä på mig och försöka överleva.

Kalle innehar rekordet för den årslånga interna tävlingen, inget annat är ens nära att tangera rekordet.

Edit. Slutar kl 17 hela veckan :C

onsdagen

Ööööööööööööh, trött. Dock snoozade jag 1½ timme. Bästa känslan, konstigt. Hinner dock inte snooza mera. Skola idag jue.

Sådär jag , kom hem kl 18 typ. Skönt att jag har böcker för 600 kr att köpa . mekaniken vet jag inte ens vad dom kommer kosta.

Ska iaf testa Mirrors Edge idag :D verkar asnajs. men först ska jag kolla på dirty jobs. Filmkväll i helgen hos mig ?

oldskewl

Idag har jag känt mig en aning oldschool . Jag har lyssnat på A Tribe Called Quest , Beastie Boys och andra gamla godingar. Även sett en film från 1800-talet, en film om stora fiskar samt ätit lite choko-choko.

Imorgon börjar skolan och allt dedär. Blir till att jobba lite.   Jorå , satte . . .

0 - 10

Bob Lättdryck - Lingon & Tranbär          7 / 10

Smakar väldigt gott och är billigt. Kunde smaka mer tranbär. Dock slår denna produkt inte referensen för alla sorters frukt & bärdrycker - Jokk.

Max Payne ( 2008 )          2 / 10

Om man inte spelat spelen och inte bryr sig om att filmen inte har speciellt mycket med spelens handling och karaktärer att göra så kan man väl se den, annars INTE. Slöseri med bandbredd får innebörd.

Amy Diamond - This is me now
( 2005 )          9/10

Amy's första album är klart det bästa , dom senare är inte alls lika roliga att lyssna på. Champion är bästa låten. Den gör så att man blir glad.


tillbaka

Nu är jag tillbaka i sthlm sen tisdags. Slöat och städat har jag gjort. Hanna kom på fredag morgon och gjorde mig sällskap här på Gärdet. Lördag morgon hade jag träningsvärk i benen av allt gående. Igår ( söndag ) så va vi bara hemma och tog de lungt och kolla på film. Sen kl 18:30 gick hannas tåg till Gävle :c

På kvällen sen så kom martin och vi kolla på film och slöade bara. Sen somnade jag när jag kollade på en dokumentär om amerikanska ungdomar, sjukt tråkigt.
Idag dock tänkte jag göra ngt av livet istället, ska plugga lite och fixa i mitt rum. Skriver mer senare.

Nu är det senare, men jag somnade och har inte gjort ngt, dock drömde jag skitskumt som vanligt.
Nu äre dags att ta tag i plugget. Känner att jag klarar av lite nu på kvällskanten.

RSS 2.0