patent

härmed tar jag och claimar mitt recept på taco-ägg. så när de blir stort i framtiden så vet ni vem som ska ha cash.

bränna

idag har jag sovit länge, sen vart i skolan och kollat när andra jobbade. efteråt så va jag i racegaraget och det går frammåt för styrningen. snart är grejerna på tillverkning.

laga matlådan till imorrn nyss, det blev tacoköttfärs, tacoägg och spagetti. allt smakade kalas.

på fredag är det ettans fest, då får jag nog finbesök.

skogen

Nu är det ny vecka och händelser har passerat, mest anteckningsvänliga är walles och susannes födelsedagar, därefter fredag den 13e och allahjärtansdag.

I veckan så har jag jobbhar jobbat rätt mycket med kthr uppe på maskin och lyckats klämma fram lite delar, även lärt mig att svetsa lite. det va roligt. Kommit hem rätt sent varje dag också.

Fredag den 13e började som fjortisfest mitt ute i ingenstans och slutade i intern-roligheter och med en hemresa som slår hedesundabussens. Även god kladdkaka åts ( roligt ord med bra stavning ) på festen, + grädde ;) det uppskattades. Jag och martin tog rollen som dom äldre pålitliga grabbarna som man ofta finner stationerade i en skön soffa. Äldre män gillar sånt. Att sitta i soffor.

Gårdagen spenderades genom att slöa järnet tills kl 18, sen drog jag och martin till martin och käkade finmiddag m. efterrätt :D Därefter kikade vi på norsk animerad vuxenfilm, en synnerlig liten genre men ack så rolig.

Idag blire slöa lite mera , sen kommer martin och hämtar mig och kör mig hela långa vägen till racegaraget ^^. Fårse när jag återser min datorfotölj. troligen sent ikväll. 


återigen kommer en bild som kanske bara är rolig i mitt huvud.


släpp

Idag har jag vart i skolan till midnatt nästan, fast jag jobbade inte med skolarbete utan hjälpte till att gjuta botteplattan på R6'an. Första dagen i skolan som jag blivit smutsig om händerna om jag inte minns fel.

Får se om ngn dag hur det blev. hoppas såklart att de inte blev dåligt.

60 kr kvar att leva på denhär veckan för att inte spräcka min dataljuds-budget :P egentligen har jag ungefär 600 kr kvar om jag struntar i ljudet , men vill man ha hifi får man lida pin. Ett annat problem jag har som ung man är ifall jag ska åka hem över helgen eller inte. vore ju najs att åka hem dock . chilla , dra på nimas fest, äta mat osv. allt uppräknat är gratis så ^^ . Nu ska jag göra matlåda och sen blire MATLAB <3


Scenario: Du tror din son är en tönt. så letar du i hans rum och ser bara nörd saker. sen när du ligger på golvet och gråter så ser du en "vuxentidning" ligga under sängen. Du öppnar tidningen ....


PS. höll nästan på att glömma. Nya Totem Destroyer II kommer imorron klockan 18 på newgrounds.com   Detta får man inte missa för allt smör i småland.

pommes

Sitter och gör mitt CV, vilket innebär att jag kollar igenom sommarens schema. Det ser rätt fullpackat ut, vilket nog kommer bli sjukt najs. KTH Racing blire mycket av ifall jag stannar i stockholm och jobbar här, och är jag hemma i Gävle så blire ändå minst en festival i sommar. Häng med vettja.

Alla gävlebor är välkomna att komma ner hit och hänga ifall jag inte kommer

Update - 03:51

Kikade även på lite student-bilder. Kom att tänka på lite som inte finns på bild utan bara finns i huvet. (vissa finns på bild kom jag på). De va tider de.

Kryssningen :D, Klassfesterna, Fylla år, Vattenkrigsförsupa, Barrundan ^^ ha ha ha (bästa vasa-andan någonsin), Getaway in Matsalen :D :D [+10,000 credz till Demonslayer (sug på den PG) ], Champagnefrulle med Kung, Sista måltiden, Guld-Tran, Mustaschen, Flaket, Rotos bror+Mysig stund, Kan åhman svepa öl ?, Roadbeer, Pissnödig ryss, Lillebror spetsar bålen, Skjuts hem ^^, Vara bakis och få betyg och sen krogen med walle fredag den 13'e.

Bästa veckan någonsin ?

Veckan

Sådära.Nu har jag överlevt första dagen den här veckan . Statistiken säger att chanserna är goda att jag klarar mig till helgen också.
Just till helgen så ser prognosen osäker ut men även inslag av roligt. Med regn och mörka moln efteråt.

Imorrn blire KTHR igen . de blir skojs. Nu ska jag slöa och sen få iväg dedär jävla CV't nån gång.

Big news också. HZ beta är snart på G , kommer bli sjukt najs.

RSS 2.0